Ι ra telefoni në νаѕkë derisa po раѕtrohej, νdеѕ 24-vјеçarja

I ra nga dora telefoni që ishte duke e karikuar gjatë kohës që ishte në vaskë dhe elekri ticiteti e vr au.

Vajza u vra nga shoku ele ktrik pasi telefoni gjatë karik imit i ra në vaskë, shkruan “DailyMail”.

Olesya Semenova, 24 vjeçe, u gjet e vd ekur nga mikesha me të cilën bashkëjetonte në shtëpinë e tyre në qytetin rus Arkhangelsk, transmeton lajmi.net.

Daria, shoqja e saj tregoi se ajo e gjeti vikt imën në va skë dhe e pa që ajo ishte e pajetë dhe kur e preku atë pësoi shok elek trik.

Telefoni ishte në ujë në atë moment. Autopsia e konfirmoi se Olesya kishte vd ekur pasi telefoni i saj kishte rënë në ujë ndërkohë që ajo ishte në vas kë.

Mistria ruse e emergjencave paralajmëroi të gjithë shtetin për fatk eqësinë, në shpresë së do të shpëtoj jetë të tjera që mund të rrezi kohen në të njëjtën mënyrë.

Tra gjedia na kujton edhe një herë se sa shumë duket të kemi kujdes me paj isje elektronike pran ujit.

Në gusht, një vajzë 15 vjeçe ndë rroi jetë në Moskë në rrethana të ngja shme