S…ksi mb i tavolin nuk shkoi si pritej, përfundimi u doli i dhίmbshëm!!!

Duket e çuditshme, por ja që është e vërtetë.
Turisti po bënte s…ks me një pr0stitutë tajlandeze në një p0zicion të rr…Ζikshëm mbi një tavolinë qelqi, por në një moment tavolina është thyer, duke plag0sur pr0stitutën. Gjithçka ndodhi teksa turisti dhe femra e pagu, ndodheshin prej tre orësh në një motel duke bërë s…ks. Në pamjet e publikuara shihet se si vajza vuan nga dhίmbjet, kurse klienti i saj dërgon mesazhe në celular shik0 vide0n…