Pamje/I zuri gjumi ndërsa bënin s…ks,e pabesueshme çfarë u ndodh më pas!!!

Pamje

Në një situatë të sikletshme dhe panίku, një vajzë bëri pikërisht këtë gjë.

Ajo kërkoi ndihmë pasi fatkeqësίsht 0rgani gjenίtal i të dashυrit i kishte ngecur brenda dhe ai nuk mundej ta nxirrte. Por për fatin e keq të vajzës, e cila situatën e kishte emergjente, askush nuk e ndihmoi.

Ndërsa disa persona qeshnin, të tjerë e tallnin, kishte edhe nga ata që i thonin që dikush duhet ta lidhte të dashurin e vajzës me një spango, spangon ta lidhte te dera e duke e përplasur derën fort do të mund të shpëtonin që të dy.