Rrëqeth babai i Klodjan Rashës, me lot në sy flet: Prisja ta martoja djalin ishte i fejuar, as Ѕerbi nuk ta bën këtë!

Qazim Rasha, babai i Klodjan Rashës, ka folur për herë të parë për ek ze kut imin që iu bë djalit të tij 25-vjeçar mesnatën e kaluar në Laprakë të Tiranës nga p oli cia .Me lot në sy, i ati i 25-vjeçarit thotë se djalin e kishte për ta martuar dhe se në momentin e ekzekutimit ishte në punë të vet, teksa kishte dalë për kafe e për c iga re.

Intervista e Qazim Rashës:

Gazetari: Është një ngjarje e rëndë fillimisht, ngushëllime për humbjen e djalit tuaj.

Qazim Rasha: Faleminderit!

Gazetari: E kishit fejuar?

Qazim Rasha: Po prisnim për ta martuar. Nuk mund të them asgjë, asgjë.

Gazetari: Ai ka qenë duke ndenjur tek pema, aty ku pinte kafen ka qenë një tip i mbyllur.

Qazim Rasha: Ka qenë në punë të vetë.