Pas 20 vitesh martesë çifti bëhet me fëmijë/ Zoti i bekon me një vajzë, mjekët: Një mrekulli që aji lindi në këtë moshë dhe pas 6 Αb0retesh

Pas 20 vitesh martesë dhe katër abo rtesh, një çift nga Amerika më në fund janë bërë prindër. Ata janë bekuar me një vajzë të bukur si dritë.

Prindërit e saj, Kirstin dhe Matt Dugger, janë të gëzuar pasi pas shumë vitesh ata më në fund janë bërë prindër. Ajo ka thënë:

Mezi sa e kam pritur këtë moment, të marr fëmijën tim në krah. Kam pritur 20 vite, por e dija që Zoti nuk do më linte vetëm dhe do më bekonte me një fëmijë.

Kirstin Dugger, 43 vjeçe po ashtu ka thënë se ajo është gruaja më e lumtur në botë. Pas moshës 40 vjeç, një grua ka një shans 20 % të mbetet shtatzënë, por mrekullia ndodhi për të. Vajza e tyre është cilësuar si një mrekulli nga mjekët.