I hodhi dhe i dha lamtumirën, e reja që tha jam motra e Klodian Rashës humb ndjenjat në protestë: Vetëm Zoti ia di dhimbjen!

Bora Rasha, motra e të ndjerit Klodian Rasha, i cili u e kz ek utu a nga for cat poli core, qëndron në ballë të protestës përpara krye mi nistrisë.

Ajo ka pasur momente dobësie dhe është ndihmuar nga të rinjtë e tjerë.

Pavarësisht ndërhyrjes së forcave speciale, të rinjtë e revoltuar nuk janë zm br apsur. Ata duken shumë të vendosur dhe të zemëruar me forcat e rendit.