Rrēqeth Хhenѕila me reаgimin për Klоdian Raѕhës: Sa vlen jeta sa, i madhi Zot i lehtëѕohtë dhimbjen familjes!

Mes personazheve të njohur edhe këngëtarja Xhensila Myrtezaj ka reaguar për v dek jen e 25-vjeçarit Klodian Rasha përmes disa postimeve në Instastory. Ai është që ll uar nga një efe ktiv po licie di tën e djeshme, pas mesnatës në Tiranë në rrugën “Dritan Hoxha”.

Xhensila shprehet e prekur dhe se nuk kishte dëgjuar kurrë në jetën e saj një ngjarje të tillë në vend.

“Nuk kishte ndodhur diçka e tillë në kaq vite sa kam unë jetë, të dëgjonim të tillë ngjarje si v ra sja e një të riu për faktin që nuk iu bind patrullës së po lic isë për të ndal uar. Në këtë vend ku çfarë nuk kemi dëgjuar dhe çfarë nuk ndodh, duhet të ndodhte edhe kjo? Ngushëllime familjes, Zoti i lehtësoftë dhimbjen Sa vlerë ka jeta në këtë vend?”, ka shkruar Xhensila.