Këngëtarja i kthehet keq Arian Çanit: Moѕ më рrovoko, turр të kesh…

Romina Aliaj, këngëtarja e muzikës popullore qytetare ka qenë e ftuar këtë të premte në “Zonë e Lirë”, TV Klan me Arian Çanin.

Aliaj, ishte e ftuar për të promonuar këngën e saj më të re me titull “Emigrantë e Diasporë”, por në fillim të intervistës Çani i kërkon asaj që të këndojnë “Hajderin Pashën”, e pas performancës gazetari dhe moderatori Çani i thotë se kishte pak nuanca serbisht në këndim, ku i menjëhershëm ishte reagimi i këngëtares labe:

“Nuk ka shance. Jam raci ste, serb edhe greke nuk këndoj, kurrë. Nuk i dua grekët, mos më pro voko”, u shpreh Romina Aliaj, e teksa Çani insistonte që të këndonte greqisht, i tha këngëtares live në studio “turp të kesh”, të njejtën gjë i ktheu dhe ajo. /tvklan.al