Puthje e përkëdhelje pas mullarit, takimi i pazakontë i Melisës dhe Mevlanit

Melisa dhe Mevlani kanë realizuar takimin e tyre të dytë, një takim që nuk është parë ndonjëherë më parë.

Melisa, e cila po vinte me gomar si një nuse fshati dhe djali që po e priste. Ata më pas nuk janë ulur në asnjë restorant, por pas një mullari.

Aty Melisa e Mevlan kanë sqaruar disa prej debateve që kanë pasur, por nuk kanë munguar puthjet e përkëdheljet siç shihet në videon e mëposhtme.