Sa të ngjashme! Cila është vajza dhe cila mamaja në këtë foto

Shprehja e famshme “më e mirë e ëma se e bija” duket se gjen vend më së miri tek fotot e aktores 44-vjeçare Reese Witherspoon me të bijën Ava.

Sëefundmi, ajo ka publikuar disa foto bashkë me vajzën në Ins tagram ku ndjekësit janë shprehur se nuk bënin dot diferencën mes nënës dhe bijës.