A jeni ju рrо vakѕίnëѕ, do e bënit ju? Ja si рërgjigjet Рëllumb Рiрero (Video)

Vakѕina anti-cov id, ka qenë tema më e disk utuar e këtyre ditëve të fundit dhe lajmi i mirë është që tashmë ka filluar të shpërndahet edhe për popullsinë e gjerë. Britanina e Madhe ka qenë e para që ka nisur vaks inimimin, ç’ka e bën Britaninë e Madhe të parin vend në Europë që nis vaks inimin anti-cov id.

Por për të treguar si është situata në vendin tonë dhe cfarë po ndodh aktualisht me koro navi rusin Pëllumb Pipero ka qenë i ftuar në studion e Rudina Magjistarit në Tv Klan. I pyetur nëse është pro dhe a do e bënte vak sinën, Pipero shprehet shumë optimist dhe se do ishte një nga të parit që do e aplikonte atë.

Rudina Magjistari: A jeni ju pro vak sines, do e bënit ju?

Pëllumb Pipero: Mundësia për të pasur bota dhe mjekësia një vak sinë para fundit të këtij viti dhe në fillim të vitit të ardhshëm, është lajmi më i madh dhe më i mirë që bota merr në pragun e festave të fundvitit.

Është një lajm jashtëzakonisht i mirë dhe i rëndësishëm për ne. Dalja në qarkullim e vaks inës fillon fundin e pand emisë dhe kjo është mëse e sigurt.

Sinqerisht do jem ndër të parët që do ta aplikoj vaks inën sepse kam besimin e plotë se së pari vak sina është zgjidhja e kësaj pandemie.

Së dyti va ksinat janë mjaft të sigurta dhe mbi të gjitha ndryshe nga vak sinat e tjera, kjo është më efikase rreth 94%. Për të gjitha këto arsye jo vetëm që është një lajm i mirë apo që shënon fillimin e fundit të kësaj pan demie dhe unë do jem midis atyre jo vetëm si bluzë e bardhë por edhe si qytetar për ta aplikuar vaks inën jashtë dhe larg çdo skepticizmi të mundshëm që për fat të keq që edhe midis nesh në vendin tonë nuk mundon