O zot sa ka hequr kjo vajzë/ Ana e Përputhen qenka rritur në jetimore bashkë me vëllezërit, shpirti ja di!!!

E kemi parë shpeshherë të përlotet në “Përputhen”, ka treguar se ka punuar pastruese për të siguruar jetesën, dhuroi flokët e saj për një vajzë me k ancer, por askush nuk e dinte historinë e Anës. Asgjë nuk ka qenë e thjeshtë në jetë për Anën dhe lotët e saj tregojnë shumë. Konkurrentja në fillim të emisionit është shprehur se kur të vijë koha do ta tregojë edhe ajo historinë e jetës e që me të vërtet është e tr ishtë.

“Kryefjala.com” ka zbuluar se Ana është rr itur në jeti more së bashku me vëllezërit e saj. Babai i Anës ka hu mbur jetën kur ajo ishte fëmijë. Burime pranë Anës kanë treguar për Kryefjala.com se n ëna i ka dërguar në jetimore Anën dhe vëllezërit e saj. Ana është rritur me 4 vëllezërit e saj në jeti more dhe jeta për ta nuk ka qenë aspak e thjeshtë. Kjo është edhe arsyeja që Ana përmend vetëm vëllezërit e saj dhe asnjëherë fam iljarët.
E kemi parë shpeshherë të përlotet në “Përputhen”, ka treguar se ka punuar pastruese për të siguruar jetesën, dhuroi flokët e saj për një vajzë me k ancer, por askush nuk e dinte historinë e Anës.

Asgjë nuk ka qenë e thjeshtë në jetë për Anën dhe lotët e saj tregojnë shumë. Konkurrentja në fillim të emisionit është shprehur se kur të vijë koha do ta tregojë edhe ajo historinë e jetës e që me të vërtet është e tr ishtë.

“Kryefjala.com” ka zbuluar se Ana është rr itur në jeti more së bashku me vëllezërit e saj. Babai i Anës ka hu mbur jetën kur ajo ishte fëmijë. Burime pranë Anës kanë treguar për Kryefjala.com se n ëna i ka dërguar në jetimore Anën dhe vëllezërit e saj.

Ana është rritur me 4 vëllezërit e saj në jeti more dhe jeta për ta nuk ka qenë aspak e thjeshtë. Kjo është edhe arsyeja që Ana përmend vetëm vëllezërit e saj dhe asnjëherë fam iljarët.