Ѕhkaktoi акѕidеntίn ku νdίq kυnata e saj, gjуkata dënοn аѕhрër Deni Dokun, ja cfare i beri familja e νίktimеѕ

Gjykata e Tiranës ka caktuar masën e sigurisë “arr est shtëpie” për Denisa Dokun, e cila shkaktoi ak sident këtë fundjavë që lamë pas, ku mbeti e vd ekur Alida Spahiu. Kjo masë e lehtë sigurie ndaj 19-vjeçares, e cila është ende në ambientet e spitalit, vjen pas kërkesës së familjarëve të 22-vjeçares që hu mbi jetën, që çështja të mbyllej.

“Marrëdheniet tona me familjen Doku janë të sqaruara. Ne kemi marrëdhënie familjare pasi Alida ishte e fejuara e vëllait të Denisës”, thonë prindërit.

Ndërkohë avokati Bardh Koci kërkoi masë të lehtë sigurie. “Vajza është studente dhe ti jepet mundësia të vazhdojë shkollën. Duhet të ndalohet edhe drejtuesi i Benzit derisa të dalë ekspertiza. Aks identi ka ndodhur në momentin që Smart-i do të merrte kthesën. Drejtuesja e mjetit nuk ka qenë e alk oolizuar, as me shpjetësi”, tha avokati.

Aksi denti i rëndë ndodhi mbrëmjen e të shtunës në rrugën Demokracia në Kamëz, ku 22 vjeçarja pasagjere h umbi jetën si pasojë e përpl asjes së një Smartit me një Benz.

Në drejtimin e mjetit Smart, që bëri një manovër të gabuar, teksa tentonte që të kalonte rrugën ishte Deni Doku, 19-vjeç, e cila është një prej vajzave më të ndjekura në tik tok, ndërsa 22 vjeçarja që h umbi jetën në spital si pasojë e pl agëve të marra është mikeshë e saj