Hapi dyqan të ri dhe iu kërkoi shqiptarëve që të luteshin që t’i shkonte mbarë, habit Elvis Naçi: Më mirë kisha hap parti, Zoti ju begatoftë!

Pasi bëri publike ditën e djeshme hapjen e biznesit më të ri të syzeve optike, hoxha i njohur Elvis Naçi ka reguar pas komenteve të shumta që mori.

Ai shkruan në Facebook se do ishte më mirë të kishte hapur një parti me aq shumë komente dhe pëlqime që mori pasi zyrtarizoi biznesin e ri.

‘Me 57 mije pelqime, me 760 mije shikime dhe 4 mije komente me mire te kisha hapur parti politike se dyqan syzesh, pak shaka per ta nisur diten me buzeqeshje! Zoti ju begatofte. Amin.’