Pasi e konsideroi si objekt ѕекѕi, Ana dhe Melisa çudisin me puthjet jashtë emisionit (Foto)

Tashmë konkurrentët e Përputhen janë kthyer në protagonistë të rrjeteve sociale dhe asnjë veprim i tyri nuk mund të kalohet pa u vënë re.

Një ndër “dashuritë” më të përofolura që prej fillimit të emisionit është ajo mes Anës dhe Fatjonit, por situata u kompleksua kur në studio u shfaq pruria e re, Melisa.

Kjo e fundit shprehu që në prezantim interesin e saj për Fatjonin duke u kthyer publikiht në rivalen e Anës së parë.

Por pas ofendimeve të ndryshme nga ana e Anës për Melisën si: Objekt seksi, shtriga e Hiruhes apo vajzë vetëm për një natë, të gjithë janë çuditur me afrimitetin e vajzave në festën e ditëlindjes së Melisës.

Rrjeti është mbushur me pamjet e Anës së parë teksa i dhuron shumë dashuri Melisës në ditëlindjen e saj, kjo pas zënkave dhe debateve që kanë krijuar në studio tingëllon çuditshëm.