Hera e parë që ndodh në botë! Nënë e bir i kanë sytë me ngjyra të ndryshme edhe blu dhe të zezë do habiteni pse ndodh

Elizabeth Tyler dhe djali i saj i kanë befasuar të gjithë. Nënë e bir i kanë sytë me dy ngjyra, blu dhe të zezë.
35 vjecarja dhe Liam Mexus një vjeç, duket se vuajnë nga një i ashtëquajtur “de fekt i lindur”, i cili bën që të kenë të paktën dy ngjyra të ndryshme brenda të njëjtit iris të syrit.

Por edhe pse ndajnë të njëjtin problem, nuk janë të prekur njësoj prej tij: Elizabeth, i ka sytë blu me zezë në kafe, ndërsa Liam njërin sy e ka krejtësisht blu, dhe tjetrin me dy ngjyra. 35 vjecaren, shpeshherë e pyesin për sytë e saj mjaft ndjekës kureshtarë.

Megjithatë ndërsa një pjese e quajnë shumë të bukur, ajo kujton se ky problem gjenetik, i ka sjellë mjaft shqetësime kur ishte në fazë rritjeje. Sidoqoftë, tani e sheh si bekim. Elizabeth ka pesë fëmijë, por vetëm Liam ka trashëguar situatën e saj, edhe pse sytë nuk i kanë aspak identikë