Publikohet sondazhi shokues nga revista gjermane: Ja sa mund të durojë një femër pa e bërë me një mashkull

Revista gjermane “Petra” kreu një sondazh, në të cilin morën pjesë më shumë se 1 mijë gra nga mosha 29 deri në 39 vjeç. Qëllimi ishte të kuptohej se sa mund të durojnë femrat pa e bërë me dhe se cilat ishin efektet që sillte mos aktiviteti.
Ndoshta meshkujt kanë menduar se femrat nuk mund të durojnë gjatë… por hidhini një sy se çfarë thuhet në këtë studim. Çuditërisht, 58% e të anketuarave thanë se fare lehtë mund të durojnë pa e bere.

33% pranuan se kanë mbi 2 vjet pa e bërë , 40% deklaruan se kanë më shumë se 1 vit pa marrëdh ënie dhe 27% se kanë mbi 6 muaj pa rapor.

Sipas ekspertëve, pasojat mungesës së marrëd hënieve ishin më se të dukshme.

Femrat që kishin 3 muaj pa e bërë filluan të shfaqnin sjellje disi të çorientuara, ato që kishin 6 muajs shfaqën shenja stresi dhe ato që kishin 1 vit pa kryer marrëdhënie ishin një hap para shtrimit në… “çme ndinë