“E Κishte sa Νjë Κrimb”, Ρ0rη0starja ‘Fllίq’ Futbollistin

Foto

Pasi i dha fund karrierës si aktore p0rn0, Mari Cielo Pajares ka vendosur që t’i hedhë kujtimet e saj në një libër autobiografik të titulluar “Kujtimet e një shtëpie”.

Në këtë libër, aktorja ka zbuluar pa hezitim marr”dhëniet e saj me meshkujt, ndërsa midis tyre ka qenë edhe një futbollist portugez. Ajo ka rrëfyer me detaje disa çaste in timίteti me futbollistin, ku me sa duket ka mbetur tepër e zhgënjyer.

“Ishte gati mëngjes dhe ne vendosëm që të shkonim në sht”rat. Kur hoqa të mba”thurat e tij pashë pe nisin më të v0gël në jetën time. Ai kishte një mikr0pe nis. Nëse duhej ta mas turboja atë, më nevojitej një piskatore, një mikroskop dhe ‘GPS’”, rrëfen ish-ylli i filmave me pυllë të kuqe.

Ndonëse nuk ia zbulon identitetin Mari Cielo Pajares zbulon të tjera detaje mbi futbollistin: “Unë kurrë nuk do ta them kush është sepse nuk dua t’ia shkatërroj jetën. Ne kemi pasur marr”dhënie disa herë. Bëhet fjalë për një futbollist muskuloz, por kur ai hoqi mba”thjet, unë u tr0ndita. E kishte aq të vogël, sa që dukej si një krίmb i hυmbur në pyjet e Amazonës”, shkruan në librin e saj ish-p0rn0starja 44-vjeçare nga Madridi.