Xhami i brendshëm i sobës po ju “turpëron” nga njollat cdo dite? Ja si ta pastroni ate për dy minuta

Gjithmon pastrimi i stufes do kohen e saj dhe shume pune per tu pastruar eshte dicka qe te do kohen e saj per nje pastrim perfekt.

Por sot ka ide te reja dhe produktive.Xhami brenda stufes eshte gjithmon i veshtir per tu pastruar por ja
menyra me e lehte per ta pastruar ate.

Bëni një perzierje shumë të trashë me sode buke dhe dhe detergjent për enët (ekologjike) dhe mbuloni të gjithë sipërfaqen e xhamit dhe ferkojeni mire e mire. Lëreni të veprojë për të paktën gjysmë ore dhe pastaj fshijeni me një leckë dhe kruajtëse.

Dhe do te shikoni qe xhami eshte ber akull i ri dhe shume i paster.

Ju kushton pak dhe me lehte