‘Burri m’ka vdееk, jam pра punë, dua një njeri’, telefonata që habiti Aldon: Si e do ti, apo …

Të shumta janë rastet e telefonatave që shkojnë cdo ditë në emisionin e mëngjesit të Aldon Lipes, që kërkojnë të njihen me persona për të krijuar një lidhje.

Një rast i fundit ishte një 55-vjeçare e cila quhej Alma e cila tha se burri i kishte ndërruar jetë.

BISEDA

Kërkoj një person të jetoj në Tiranë, jam 55 vjece dhe dua një person të banoj në Tiranë.

Aldo: Ka emër ky personi?

Jo s’kam njeri po ai që të më dëgjojë mua, të etlefonojë. Burri ka vd ekur, banoj në Tiranë dhe dua një person të përshtatshëm.

Aldo: Po ca duhet të ketë?

I sinqertë.

Aldo: Vetëm kaq?

Po

Aldo: Po mund të ketë probleme ai, të jetë i dhu nshëm?

Jo i dhu nshëm.

Aldo: Po punë ke ti?

Jo jam pa punë

Aldo: Po zanat?

Jo

Aldo: Mirë Alma të uroj gjithë të mirat