E PAPRITUR/ Aeroporti në Gjermani jep Lajmin e Keq për Mërgimtarët

+

Aeroporti i Frankfurtit ka publikuar statistikat e testeve PCR të bëra.

Sipas televizionit polak “TVN24”, shumica e personave që kanë rezultuar pozitiv ishin nga Kosova, Maroko dhe Polonia.

Nga testet e bëra del që 4.97% e të infektuarve janë nga Maroko dhe 4.70% janë nga Kosova. Këto të dhëna janë marrë nga data 15 korrik deri më 1 dhjetor.