Vëmendje! Sa 5-a shikoni në këtë foto?

Ka shumë mënyra për t’u argëtuar me fëmijët tuaj përveç video-lojrave të zakonshme ose shkuarjes në park. Fëmijët janë super krijues, ata duan të ndërmarrin sfida të reja dhe një nga mënyrat më të mira për t’i stimuluar ata është t’u tregoni atyre se si të zgjidhin enigmat. Kjo është një mënyrë e shkëlqyeshme për të kaluar kohën së bashku, jo vetëm sepse është argëtuese, por sepse mund të përfundoni të mësoni disa gjëra të reja së bashku me fëmijën tuaj.

Në foton e mësipërme janë ngatërruar disa 5-a me shkronjën S dhe ju duke sfiduar fuqinë e vështrimit duhet të gjeni sa është në total numri i 5-ave.

Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë: