Akѕίdenti tragjίk/ Vdеѕίn dу ρrίndërίt me vajzën, dу fëmijët e tjerë në Ιυftë për jetën

Tre persona, anëtarë të së njëjtës familje, kanë hum bur jetën si pasojë e një aksi denti të rëndë rrugor në Itali.

Ngja rja tra gjike ndodhi mbr ëmjen e djeshme në pranë Milanos, ndërsa vi ktima kanë mbetur dy prindërit dhe vajza e tyre 12-vjeçare.

Fillimisht hu mbi jetën nëna, 39 vjeçe, ndërsa u transportuan në spital babai 41 vjeç dhe vajza e tyre, por që të dy nuk mundën të mbij etonin.

Në gjendje të rëndë në spital gjenden edhe dy fëmijët e tjerë të çiftit, një djalë 16 vjeçar dhe një vajzë 10-vjeçare, shkruajnë mediat përtej Adriatikut, raporton Ora News.

Familja po udhëtonte në bordin e një “Honda Jazz” kur u për plas me dy makina të tjera.