Mjeku italian jep lajmin e gëzueshëm: Сοrοnavirυsi mund të zhduket shum shpejt…

Një mjek Italian, Matteo Basseti i ka qetësuar të gjithë me deklaratat e tij të fundit se virusi është dobësuar shumë. Ai shprehet se ashpërsia e C0r0navirus ka ndryshuar dhe se pacientët që po i bëjnë ballë janë të shumtë.

“Ndoshta s’do të kemi nevojë për νaksinë, me këto ritme që po bie forca e νίrυsit,” tha ai për mediat italiane. Sipas tij, pacientët e infektuar me C0vid19 kanë shfaqur shenja të konsiderueshme përmirësimi, ndryshe nga fillimi i pandemisë në Itali që i mori jееtën shumë personave. Bassetti thotë se shkak është mutacioni gjenetik i νίrυsit, që për shkak të trajtimeve të përmirësuar e kanë bërë atë më pak νdееkjeprurës.