“SASA” E ÇMENDUR PAS AFRIKANIT, JA KU E SHKRUAN EMRIN E TIJ

Adriana Matoshi duket se po ka një raport të lakmueshëm më të dashurin e saj, futbollistin afrikan Keith Groeneveld.

Falë rrjeteve sociale, edhe pse janë larg njëri-tjetrit, po e shprehin dashurinë në forma të ndryshme.

Së fundmi ishte vet aktorja ajo e cila nga ‘çmenduria’ ia shkroi emrin të dashurit në rërë.

Ndërsa Keith nga lumturia ripublikojë këtë imazh, duke treguar se kanë dashuri të pastër dhe të sinqertë./Kosovarja