Pa siklet fare, këngëtarja shqiptare e njohur hedh fotot duke hapur petë dhe tregon si i bën pitet: Nuse për shtëpi!

Nuk ka shumë javë që Fjolla Morina nisi bashkëjetesen me partnerin e ri. Këngëtarja e njohur duket t’i ketë përvjelur mëngët, për të treguar vetën e saj si kuzhiniere

Ajo shihet duke përgatitur ushqime tradicionale, madje me plotë përkushtim.

Vlen të përmendim faktin se Morina është nënë e dy vajzave, pas të cilave duket të jetë shumë e dhënë