A ËSHTË GENTA DASHURIA E PARË PËR TURKUN? E ÇMENDI KREJT TË GJORIN

Genta Ismajlit iu ka dorëzuar i tëri i dashuri i saj turk, shkruan “InfoKosova”.

Atë e quajnë Usta, dhe është dashuruar marrëzisht në këngëtaren tonë.

Shpesh po publikohen pamje nga çifti, ku Usta shihet shumë i dashuruar në Gentën.

E Genta si duket po ndihet mirë në praninë e tij.

Për Gentën të gjithë e dimë se nuk e ka dashurinë e parë këtë, por shtrohet pyetja për Ustain a është Ismajli dashuria e parë, apo ndoshta edhe ai ka një të kaluar me shumë të dashura?/InfoKosova