Të pangopurit e horoskopit, njihuni me dy shenjat që bëjnë “namin” në shtrat

_

Secila shenjë ka disa karakteristika të veta interesante të cilat e bëjnë tërheqëse, ndërsa asp ektet e ndryshme astrologjike mund të ndikojnë në atë se a është dikush i mirë në se ks, pa marrë parasysh shenjën.
Mirëpo, nëse do të detyrohemi t’i veçonim dy shenja që mbahen si mbreti dhe mbretëresha e se ksit.

AKREPI
Akrepët gjithsesi janë në përparësi kur është fjala për sek sin dhe epshin. Akrepët thjesht rrezatojnë joshje dhe lehtë i bëjnë për vete partnerët, mirëpo ndodh shpesh që dashnorin ta fusin në lojën e tyre, mund të ndikojnë në skajshmëri të ndryshme, andaj për këtë shkak janë të afta edhe t’i kënaqin partnerët me kërkesa të shumta të imagjinueshme dhe të paimagjinueshme dhe me afinitete se ksuale, kështu që se ksi me to është i paharrueshëm. Akrepi pëlqen të provojë eksp erienca të reja, nuk i shpalos lehtë aspektet e fshehta se ksuale të karakterit të tij, por i tregon ngadalë-ngadalë. Çdo aktivitet i tyre sek sual karakterizohet nga spontaniteti dhe pasioni i fortë. Këta njerëz kanë një temperament shp ërthyes që mund t’ju shkaktoj? nj? plag? t? p?rhershme. Kur Akrepi godet, pickimi i tij djeg shum?. Akrepi jo vet?m g?zohet pasi ka fituar, por ai do t? fitoj? me çdo kusht. Diçka brenda tij vd es, kur ai humbet.

GAFORRJA
Emocionet dhe ep shi te ta janë të lidhura ngushtë, andaj në seks fusin energji të mëdha dhe i japin rëndësi të madhe. Duke pasur parasysh që aq shumë e angazhojnë veten në marr ëdhënie sek suale, kanë prirje për maratonë seksuale, gjë që ofrojnë përvojë të paharrueshme për secilin partner që ka pasur rastin të kalojë një natë të zjarrtë me to. Intuita e tyre u tregon nevojat e partnerit në shtrat dhe mundohet që ta bëjnë të lumtur. Kjo nuk është shenja e cila pëlqen të lidhet me zinxhirë dhe të fshikullohet. Gaforrja kërkon siguri, kështuqë merreni shtruar dhe bëni atë që ju pëlqen me të kur ajo është e shtrirë. Gaforrja kërkon besim, stabilitet dhe siguri. I pëlqen errës ira dhe se ksi pas konsumit të një vakti të mirë në vende të rehatshme, larg syve kureshtarë. Është romantike, e ndjeshme dhe tepër përkushtuese. Bën gjithçka për të pasur një partner sa më të të gëzuar dhe besnik. Zgjedhjet e gabuara e rrëzojnë psikologjikisht duke i ulur vetëbesimin