‘Dh.imbja më ka bërë të…’, Ardit Gjebrea flet për Ηυmbjen e nënës së tij

– Televizioni24

Vetëm para pak muajsh mamaja e Ardit Gjenbreas u nda nga jeta dhe kjo gjë e trisht0i të gjithë familjen e tij. Në rubrikën “Ka një mesazh për ty” një vajzë me emrin Gentiana kishte ardhur për t’i dhënë një mesazh nënës së saj, pasi kishte hu mbur të atin prej pak kohësh.

Në këto momente zonja Luiza i përmendi Arditit se edhe ai ka pak kohë që ka hu mbur nënë dhe se kjo pjesë është shumë e vështirë për ta, dhe moderatori u prek.

“Është e vështirë të mësohesh dhe nuk ka kaluar dh imbja dhe nuk do të kalojë asnjëherë. Por, bashkëshortja dhe dy fëmijët e mi si dhe familja që kam këtu në Klan është një motiv shumë i madh që ti jap satisfaksion nënës dhe babait tim që nuk i kam më. Aty ku janë të jetojnë në paqe. Unë i kam gjithmonë në zemër, por do jetoj për këtë familje, për atë të voglën, me motrën dhe nipërit e mi,”– u shpreh Arditi.