Shkodranja: Më DHEΜBl në shpirt ajo që më bëri BURRl, numri 10-të flet vetë…

Një grua ka zbuluar se bashkëshorti e tra.dhëton me një zonjë 10 vite më të madhe në moshë se ajo. Historia e trlshtë është kjo:

“Përshëndetja Shkodra. Duke lexuar historitë tuaja e kam kuptuar që nuk jam vetëm. Por secili dhimbjen e tra.dhëtisë e vuan në forma të ndryshme, edhe pse për të gjithë është diçka e tme.rrshme.

Problemi im lidhet me tra.dhtinë e bashkëshortit tim. Një tr.adhëti që kam zbuluar se ka ndodhur gjatë 3 viteve të fundit. Por unë vetëm pak kohë më parë e kam marrë vesh.

Ishte vetë da.shnorja e burrit që më nisi një mesazh në telefon.

Ne jetojmë në Shkodër dhe gjërat merren vesh shpejt, ama për 3 vite nuk e kisha marrë dot vesh që burri ma drldhte. Kemi tre fëmijë të vegjël bashkë.

Ajo zonjë, 10 vite më e madhe se unë e vitet flasin vetë, ma tha troç se do t’ma marrë burrin, pasi mes tyre nuk ka vetëm mar.rëdhënie sek.suaIe, por është dashuri e pastër.

E imagjinoni si më ra si bo.mbë e gjithë kjo gjë që më lexuan sytë. E mora mbrapsht në telefon dhe nuk ma hapi. I shkova burrit te puna se nuk po duroja.

Më gju.ajti me shpuIIë e më tha që jam manlake. Në shtëpi e pranoi, por më fajësoi mua se merrem sipas tij vetëm me fëmijët.

Jam në dilemë nuk di çfarë të bëj. Kam ditë që nuk flas me të…Fëmijët e kërkojnë…Ndihem tm.err keq…”, shkruan ajo.