Gruaja e tij Ηumb Јеtën disa ditë pasi lindi Τrinjakët, ai mbetet vetëm me 5 fëmijë/ Do u thyet zemra kur të Lexoni pse Dha shpirt Gruaja

Joey Rott është një baba i 5 fëmijëve, i cili humbi gruan e tij pas lindjes së trinjakëve të tyre. Ai u takua me gruan e tij Cassie në 2004.

Disa vite pas njohjes ata vendosën të martoheshin dhe të krijonin një familjes. Çifti mirëpriti dy vajza të vogla, Chloe 6-vjeçare dhe Tenley 2-vjeçare.

Cassie mbeti shtatzënë dhe këtë herë ajo priste trinjakë. Lajmi ishte një surprizë e vërtetë. Joey thotë se gruaja e tij filloi të qajë kur zbuloi se do të kishte tre fëmijë, në të njëjtën kohë.

Sipas Joey, lindja shkoi shumë mirë, Cassie nuk kishte probleme dhe nuk kishte asnjë komplikacion. Por rreth një javë pas lindjes së foshnjave të saj, ajo u zgjua rreth orës 3 të mëngjesit, me dhimbje të forta në gj oks dhe një rrahje të shpejtë të zemrës.

Burri i saj e çoi menjëherë në urgjencën e spitalit ku ajo u shtrua gjatë periudhës së shtatzënisë. Mjekët vendosën të bënin një skaner për të zbuluar burimin e kësaj shqetësimi. Aty zbuluan një mpiksje gj aku në mushkëritë e tij.

Cassie vuante nga një em boli pul monare, një gjendje që rezulton në b llo kimin e një arterie në mushkëri nga një mpiksje gja ku. Mjekët nuk mundën ta shpëtonin, ajo humbi jetën dhe tani ai ka mbetur i vetëm me 5 fëmijë për t’u rritur.

Por ai tha:
Do i rris për gruan, time do i rris do jem dhe nënë dhe baba.”

Burimi: SantePlusMagazine/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora