Burrin po e kërkon në televizor, Ana nxjerr hudhrën nga gjoksi dhe ia dhuron Atdheut djalit nga Kosova

Ana dhe Atdheu para se të shfaqej takimi i tyre kanë thënë se kishin shumë emocione. Ndërkohë ka qenë Ana që i ka bërë një ‘dhuratë’ Atdheut, duke nxjerr një hudhër.

Atdheu e ka pranuar me shumë kënaqësi, madje e ka nuhatur disa herë dhe me shaka ka thënë se mban aromë shumë të mirë.

Ju ftojmë të ndiqni galerinë e mëposhtme për të parë momentin kur Ana i dhuron hudhrën Atdheut.