“Kam për të Ѕqаruаr disa gjëra”, Melisa surprizon Mevlanin në “Përputhen”

Mbrëmjen e sotme në Përputhen u transmetua takimi i Andit dhe Melisës.

Por, kur erdhi puna tek zgjedhja e takimit të radhës, Melisa surprizoi me zgjedhjen.

Ajo u shpreh se ka disa punë pezull dhe do t’i sqarojë, ndaj dhe zgjodhi Mevlanin.

Ky i fundit i kërkoi Borës ta përqafojë.