Ai u martua me dy gra, 36-vjeçari befason botën: Unë e bëj atë me të dyja në të njëjtën kohë dhe do të mbetem shtatzënë të dyja

Jimmy Silva, 36 vjeç nga Kalifornia është i martuar me dy gra. Ai shprehet se dëshiron që t’i lerë ato të dyja shtatzënë në të njëjtën kohë, në mënyrë që të mund ta ndajnë këtë eksperiencë me njëri-tjetrin

Të dy ranë në dashuri pas saj në një takim biznesi në vitin 2012. Jimmy i propozoi të dyjave për martesë në Prill, duke përdorur dy unaza me diamant, të bëra nga një gur i vetëm.

Tani 36-vjeçari kërkon që t’i lerë shtatzënë në të njëjtën kohë. “Është shumë punë për mua, por do ta bëj. Dua t’i le shtatzënë në të njëjtën kohë“, tha ai për The Daily Star.