Pse o Zot se ishte në lule të moshës? Ndërron jetë i riu shqiptar, miqtë: O Lab na pikëllove, qofsh i xhenetit!

Ka ndërruar jetë, Labinot Aliaj, këshilltar komunal në komunën e Istogut

“Ngushëllime familjes dhe të gjithë atyre që e njohën Labin. Djal energjik që do i mungoj shoqërisë!

Ende spo mund të besoj për lajmin tro nditës. Ishalla në xhehnnet shoku”, ishte shkrimi i miqve të të ndjerit.