NJË RECETË E JASHTËZAKONSHME PËR TË STIMULUAR RRITJEN E FLOKËVE PËR VETËM NJË MUAJ

Kush nuk ëndërro të ketë flokë të gjatë të bukur,me shkëlqeim dhe rrezatues me shëndet?Por streset e jetës së përditshme,ndotja,përbërësit kimikë në produktet e flokëve dhe ndryshumet hormonale ndikojnë në bukurinë e tyre dhe i bëjnë skajet e ndara dhe e brishtë.

Për këtë mundë të ndihmojnë disa preparate shtëpiake, reçetat e të cilëve barten nga gjenerata në gjeneratë.

Metoda me qepët e kuqe kryesisht është mjaft efektive, kurse e përdorin edhe persona të njohur Holivudian.

Në shumë studime të ndara është dëshmuar se qepët e kuqe pengon humbjen e flokëve në gati 87% të rasteve. Edhe vet do të befasoheni me pamjen e flokëve tuaja në afat prej një muaji.

Lëngu i qepëve i bën flokët tuaja më të forta, hapë folikulat e flokëve dhe pengon infeksionet në flokë.Ata që kanë përdorur këtë metodë thonë se paraqet rezultate menjëherë pas një muaji.

Reçeta për rritjen e flokëve me qepë të kuqe:

Do t’ju duhen 2 qepë të kuqe.Bluani në blender për të nxjerrë lëngun,më pas aplikojeni në lëkurën e kokës dhe masazhoni butësisht për ta bërë atë të depërtojë.Mbuloni kokën me peshqir të ngrohtë për të ndihmuar në thithjen e lëndëve ushqyese nga lëngu i qepës.Lëreni të qëndrojë për 15 deri 60 minuta,pas këtij trajtimi, lani flokët si zakonisht.

Trajtimin duhet përdorur dy deri tri herë në muaj.

Provoni dhe vërtetohuni vetë!