“Është haram”, Besi ndalon Xhenѕilën të bëjë kërсimin рrovokueѕе (FOTO&VIDEO)

Xhensila dhe Bes Kallaku janë çifti i preferuar i publikut shqipotarë, ku patjetër në lidhjen e tyre nuk mungon humori.

Së fundmi Xhensila ka ndarë me ndjekësit një video teksa kërcen një prej sfidave të “TikTok”, po duhet të tund të pasmet.

Patjetër që Besi gjendet aty për mos ta lejuar duke e mbuluar me në sfond këngën: “Është haram”. Patjetër e gjithë kjo ishte një video komike nga ana e çiftit dhe fansat e kanë pëlqyer dhe shpërndarë në masë