Ka ѕëmυηdje të Ιigë, ta рrek zemrën 10-vjeçarja: Unë e di ро mamit i them mos qaj ajo duhet të qesh që unë ta mund dhe unë do ia dalë!

Dhjetë vjeçarja Milla nga Essen në Gjermani vuan nga le ucemia. Ajo ka nisur të bëjë seanca kim iot erapi int en sive që nga prilli i vitit 2020.

Prof. Dirk Reinhardt, Shefi i Spitalit Universitar të Fëmijëve Essen, i shpjegon Milla-s terapinë e saj

Ajo nuk mund të hante më, u dobë suar shumë dhe flokët u detyrua i qethi zero. Jeta e Milla ndryshoi për pak muaj. Nëna e saj tregon me lot:

Mendova se vajza ime do ikte ajo ishte aq keq. Mendova se e hu mbëm.”

Prof. Dirk Reinhardt kryeson Klinikën Universitare të Fëmijëve në Essen dhe ekipi i tij thonë se Milla do ia dal ta mund sëmundjen.

Por vetë Milla thotë:

Unë nuk mund ta shoh nënën tim duke qarë. I them shpesh asaj mami mos qaj më, kështu nuk më ndihmon mua t’i duhet të qeshës. Unë do ia dal. Unë u mësova tani që nuk kam flokë. Do ia dal.

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.