“O me mua, o e vd ekur”, e reja nga Tirana tregon përndjekjen nga ish-i dashuri

Lajmi sot

Por pikërisht kjo kërkesë e vajzës e ka ag.ravuar situatën dhe ka tjetërsuar të dyshuarin A. K, që si fillim e ka ak.uzuar “të dashurën” për trad.hti, dhe më pas ka shtuar dozat duke e kër.cënuar. Sipas dosjes që gazeta Si disponon në përfundim të hetimeve i riu përfundoi nën akuzë për përndjekje duke qenë se ka kundër tij një sërë provash si dhe ka kryer një sërë veprimesh që kanë shkaktuar tek ish e dashura e tij stres dhe an.kth të vazhdueshëm.
TIRANË– XH. B. vendosi t’i japë fund lidhjes me një 36-vjeçar, dy vjet pasi në lidhjen e tyre ishin zbuluar rrethana që vajza nuk i dinte.

“Ai ishte i martuar dhe ka dy fëmijë ndaj i kërkova të ndaheshim”. Por pikërisht kjo kërkesë e vajzës e ka agr.avuar situatën dhe ka tjetërsuar të dyshuarin A. K, që si fillim e ka akuzuar “të dashurën” për tradhti, dhe më pas ka shtuar dozat duke e kërcënuar. Sipas dosjes që gazeta Si disponon në përfundim të hetimeve i riu përfundoi nën ak.uzë për përndj.ekje duke qenë se ka kundër tij një sërë provash si dhe ka kryer një sërë veprimesh që kanë shkaktuar tek ish e dashura e tij stres dhe ankth të vazhdueshëm. “Ky person më kër.cënoi dhe në një moment ngriti bluzën dhe më tregoi pis.toletën, kërkoi që të dilja nga lokali ku gjendesha me shoqërinë dhe ta sqaroj”, rrë.fen e reja sipas të cilës sjellja e tij u rëndua pasi ajo i kishte kërkuar ndarjen.

“Filloi të më përnd.jekë duke më shkaktuar an.kth dhe fr.ikë për jetën. Isha e ulur në një lokal pranë 11 janarit, kur më telefonoi A. K. më pyeti ku ndodhesha. Kur erdhi dhe kërkoi sqarim i kërkova që nëse kishte ndërmend të vazhdonte duhet të vendoste ose mua ose gruan, por ai m’u përgjigj me ironi duke më thënë se nuk më iku koha dhe se kisha kohë për të krijuar familje”. E reja citon frazën e A. K “më tha nuk i lë dot fëmijët, do pi kokrra dhe do vd.es më mirë”. Pikërisht kjo deklaratë e ka bërë akoma më të vendosur vajzën që sipas dosjes që gazeta Si disponon i ka kërkuar të martuarit që të largohej dhe ta linte në jetën e saj.

“Gjatë gjithë natës më shkruante që gjasme ishte në spital, por në të vërtetë nuk ishte në spital. Kur fliste në telefon se thoshte se nuk dinte sa do ta mbanin, befas më preu rrugën me makinë tek 21 dhjetori dhe bë.rtiti të gjeta. “E reja shton se e ala.rmuar ajo ka devijuar rrugën dhe ka hyrë nëpër rrugica por që është ndjekur me makinë nga ish i dashuri derisa ka hyrë në një rrugë pa krye

“U afrua tek xhami i makinës, por e bl.lokova. Te.ntoi ta hapte derën, por nuk mundi. Më sha.u me fjalët më të pi.sta dhe më kë.rcënoi”, shton vajza. Sipas prokurorisë në vendngjarje kanë ndërhyrë disa të rinj që kanë sfumuar gr.indjen dhe pas qetësimit e reja ka b.raktisur automjetin dhe është larguar në këmbë drejt komisariatit më të afërt ku dhe ka kërkuar ndihmë.

Vajza tregon “ky person është i fiksuar, kërkon të më mbajë nën kontroll dhe të më mbajë në lidhje me pahir. Ai kërkon të mbajë dhe gruan me dy fëmijë dhe mua që më kër.cënon o me mua o e vde.kur”.

Por e pyetur nga policia se përse nuk ka kërkuar ndihmë më herët ajo përgjigjet “kisha menduar se në mënyrë paqësore do kthehej tek gruaja dhe do më harronte, por gjendja sa po vjen dhe ac.arohet, ndaj në këtë moment nuk pashë zgjidhje”.