Shqipja Iëshon ВоМbën e parë: Publikon foton e vjetër të Теаѕ duke рuthur Andin?

Konkurrentja e pezulluar e “Për’ρυthen”, Shqipe Hysenaj, ka deklaruar që prej daljes së saj se do të plasë “b0mba” me të palarat e emisionit.

Gjatë intervistave të saj, ajo është shprehur se njerëzit në emision nuk ishin realë dhe theksoi faktin që iu bë padrejtësi, pasi askush nuk e la të sqarohej për veprimet e fjalët e saj.

Kështu, ajo sapo ka lëshuar bombën e parë. Shqipja ka postuar një foto në Instastory, ku shihen Andi dhe Tea vite më parë, në krahët e njëri-tjetrit.

Në foton e postuar prej saj, Tea shihet teksa puth Andin, por nuk dihet me saktësi në çfarë viti është realizuar kjo foto dhe çfarë ka patur mes tyre.

Tea dhe Andi në klasë të parë kishin mbledhur lekët për kafe. Foto b0mbastike që është direkt për skualifikim, sepse janë shtirur se nuk njihen të pafytyrët dhe mashtruesit. Janë tallur me një publik të tërë, me konkurrentët brenda, me produksionin. Hë moj Olsa ku je?Të shpëtoi ky detaji i vogël? Sku alifikoi! Apo po fle gjumë dhe zgjohesh vetëm nga klikimet. Tani do e tregosh veten sa e drejtë je. Se unë të njoh por publiku që s’të njeh. Me mua e tregove drejtësinë.