Tra gje dia e madhe ndodh! Merr flakë spitali, deri më tani raportohet se 10 pacientë me Co vid-19 kanë hum bur jetën, mendohet se….

Një ngja rje e rëndë raportohet se ka ndodhur në Rumani. 10 pacientë me korona virus kanë hum bur jetën, pasi në spital ka rënë z jarr.

Kjo ngjarje ka ndodhur në qytetin rumun veri-lindor të Piatra Neamt. Zja rri si bëhet e ditur ka nisur në reanimacion, ku pacientët ishin të i ntubuar.

Sipas autoriteteve, një qark i shkurtër ka të ngjarë të ketë shka ktuar zjar rin. Media komentoi se oksigjeni në ven tilator mund të ketë bërë që zj arri të përhapet më shpejt.

Ministri i Shëndetësisë Nelu Tataru menjëherë ka shkuar në vendin e ngjarjes dhe ka thënë se het imet do të nisin menjëherë. Ai u ka bërë edhe ngushëllimet të afërmëve të personave që hu mbën jetën .

Burimi: Bild/ Përkthe dhe përshati: Revista Ora.