Andi “frikësohet” nga Melisa, një metër në takim për të ruajtur distancën…

Melisa erdhi në një formë ndryshe në takimin me Andin. Ndonëse e kemi parë lozonjare e tepër të afruar në takimin me Fatjonin, me Andin ajo u prezantua disi e rezervuar.

Kjo edhe një forme që Andi kishte zgjedhur për ta mbajtur larg. Djali vendosi një metër ndarës për të ruajtur distancën me vajzën, duke cituar vazhdimisht se nuk i parapëlqen afrimet në takimet e para. Ndërkohë të gjithë këtë skenë, Melisa e mori me shumë sportivitet. Nga krahu tjetër, Ana Kauri e cilësoi si mungesë xhentilese sjelljen e Andit. Ajo tha se nëse do të ishte në takim me të dhe ai do të sillej në atë mënyrë, ajo do të ishte larguar.

Ana Kauri: U tregua shumë e fortë me ty, unë do të leja me metrin dhe të vijoje me kokatail. Të shijoje atë por Melisën fare.

Melisa: Takimi ynë i parë është bërë me fjalë që nuk ka ledhatime. Kishte nje seriozitet dhe erdhi në formë batute. Ti marr gjërat strikte i bie të ikim të gjithë.