Bënë këtë foto para se makina të kth ehej përm bys/ Këto janë tre vajzat shqiptare që i gjetën në mes të rrugës

Sonte në Prishtinë, në rrugën “Luan Haradinaj”, ka ndodhur një veta ks ide nt, ku të lënduara mbetën tri vajza.

Vajzat pas a ks id enti t u dërguan për tretman mjekësor në QKUK dhe janë jashtë rre zik ut për jetë.

Njoftimi:

“Në ora 19:15, po lic ia është njoftuar për një ak si dent tr afi ku në rrugën ‘Luan Haradinaj’ në Prishtinë. E përfshirë është vetëm një veturë, tre persona janë dërguar për tretman mjekësor.”