Si të shpëtojmë përgjithmonë nga kërpudhat e thonjve

Kërpudhat e thonjve janë një sëmundje shumë e zakonshme, por për të hequr qafe këto plagë, ekziston një zgjidhje e thjeshtë.

Për të hequr qafe kërpudhat e thonjve në shtëpi ju duhet vetëm kjo:

Peroksid hidrogjeni (hidrogjen) dhe jod i zakonshëm

Shtojcë manikyri që përfshin gërshërë dhe një mbajtëse thonjsh

Ndiqni këta hapa:

1. Përdorni gërshërë për të hequr të gjitha pjesët problematike të thoit. Veproni me kujdes që të mos lëndoni veten.

2. Merrni skedarin më të ashpër të thonjve dhe hiqni sa më shumë nga thoi i infektuar.

3. Merrni një copë pambuku, zhyteni në hidrogjen dhe vendoseni në secilin thua në mënyrë që pambuku i lagur të mbulojë pllakën e thonjve. Hiqni pambukun, duke e lënë hidrogjenin të thahet për 15 sekonda. Hidrogjeni djeg kërpudhat si flakë. Përsëriteni këtë 3 deri në 4 herë.

4. Tani merrni një pambuk, zhyteni në jod farmaceutik dhe lyeni secilin thua. Lëreni të thahen. Mos u mashtroni nga ngjyra kafe e thonjve tuaj – kjo është pasojë e jodit që do të fshihet me kalimin e kohës, edhe nëse lani duart rregullisht me sapun.

Pas një jave të kësaj procedure, ju do të shpëtoni nga kërpudhat në thonjtë tuaj.