Ky ilaq shtëpiak mund të shërojë infeksionin dhe dyllin në vesh

Në rast të infektimit të veshëve,shumë trajtime janë në shitje për të shëruar infektimin.Sidoqoftë ekziston një ilaq natyral shumë efektiv për të trajtuar dyllin a po ndojnjë infeksion tjetër të veshit.Shumica e infeksioneve të veshit shkaktohen nga bakteret ose këpurdhat që zhvillohen me nxehtësi dhe lagështi.Infeksion mund të shkaktoj alergjia,një ndryshim i presionit kur ushëtoni me aeroplan,gjithashu nëse përdorni shkopinj pambuku për të pastruar veshët,sepse shtyni dyllin në pjesën e poshtme të veshit.

Mjekët shpesh sugjerojnë përdorimin e ilaçeve për të lehtësuar me dhimbjen, por ne do t’ju tregojmë recetën natyrale që do të kurojë infeksionet e veshit!

Përbërësit
Vaj ulliri – për të zbutur dhe për të eleminuar grumbullimin e dyllit
Vaj hudhër – për të shkatërruar bakteret

Përdorimi
Ngrohni 2-3 lugë vaj ulliri të pastër. Temperatura duhet të jetë e afërt me atë të temperaturës së trupit tuaj.
Shto 4 pika vaj hudhër ose lëngun që keni përftuar nga shtypja e tyre.
Përziejini bashkë dhe me ndihmën e një pikatoreje aplikoni disa pika në vesh ! Mbajeni veshin me një kompresë të ngrohtë për 5-10 minuta.

Përsëriteni procedurën 2-3 herë në ditë për të parë rezultatet