Shikoni disa Кrahasime: Mjetet Luftarake që Рosedon Ѕerbia dhe ato që do t’i Dhurohen Кosovës nga Аmerika

NATO dhe Bashkimi Europian(BE) kanë kritikuar këtë synim të Qeverisë së Kosovës, poqë ambasadori i ri i SHBA-ve në Kosovë e ka përkrahur transformimin e FSK-së në Ushtri.

Ballkani mbetet zonë shumë e tensionuar. fuqizuan edhe më shumë nacionalizmin destruktiv – botëkuptim që karakterizon Gadishullin e Ballkanit.

Serbia ka armatim të madh ushtarak. Ushtria serbe konsiderohet si njëra ndër ushtritë më të fuqishmë në Ballkan. Por, në rast ndonjë destabilizimi; a do të ketë Kosova mundësi vetmbrotje?

Kryeparlamentari i Kosovës, Kadri Veseli në vizitën e tij në SHBA është parë brenda mjeteve ushtarake që SHBA pritet t’i dhurojë Kosovës pas transformimit të FSK-së në Ushtri.

Mjetet luftarake amerikane të cilat do t’i dhu rohen Kosovës

Mjetet luftarake serbe: