E gjeni dot cili është numri më i madh që mund të krijohet duke levizur vetëm dy fije shkrepse

E gjeni dot cili është numri më i madh që mund të krijohet duke levizur vetëm dy fije shkrepse

A jeni te talentuar ju,apo hiq fare testojeni veten ne kte kuiz. Kujdes duhen vetëm 2 lëvizje dhe asnjë më shumë!
Shprehni mendimet tuaja në komente, dhe pastaj futu dhe shikoje rezultatin se a munde të ja qëllos