Akѕίdent në Ιtali, ρëson një ѕhtetaѕ i Maqedonisë

Një aks ident i rëndë ka ndodhur në Komunën Tramin të Italisë mëngjesin e së hënës

Aksi denti ndodhi rreth orës 07.30 të mëngjesit në afërsi të një kop shtarie. Sipas informacionit fill estar, thuhet se në aksi dent janë përfshirë 3 makina, 2 prej tyre u përplasën ball ëpërballë.

Në automjet është bllo kuar një 48-vjeçar nga Maqedonia e Veriut dhe është dashur të lirohet nga njësia zjarr fikëse. Pas ndihmës së parë, ai u dërgua në spitalin në Bolzano me lëndime të dukshme, informon Shtegu.com.

Si rezultat i aksi dentit, një grua 60-vjeçare ka pësuar lën dime të lehta. Ajo u dërgua gjithashtu në spitalin e Bolzanos.

Gjithashtu lehtë është plag osur edhe një 32-vjeçar, por nuk ka pasur nevojë të shtrohej në spital.

Hetimet për shkakun e aks identti janë në rrjedhë e sipër.