FOTOLAJM/Ku mbaron bamirësia dhe ku fillon biznesi i Elvis Naçit?

Elvis Naçi, një nga personat që u bën më shumë publicitet bamirësive që kryen, ka habitur me postimin e tij të fundit në facebook.

Elvis Naçi, një nga personat që u bën më shumë publicitet bamirësive që kryen, ka habitur me postimin e tij të fundit në facebook. Ai njofton se ka hapur një optikë luksoze në Tiranë dhe u bën thirrje vëllezërve dhe motrave myslimanë të luten që biznesi të ecë mirë.

“Nëse ecën mirë kam dëshirë të dhurojë një shtëpi për një familje të varfër inshaAllah” shkruan ndër të tjera ai.

Naçi bën thirrje të shpeshta që shqiptarët, biznesmenët të mund të ofrojnë ndihma për të varfrit. Duket se indirekt këto ndihma po ndihmojnë të lulëzojnë edhe bizneset e tij.