Farmaсistja e thotë troç: Meѕhkujt shqiptarë kanë tυrρ të blejnë ρrezеrνаtiνë

Sot në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon u diskutua nu diteti në prani të fëmijëve dhe situata të tjera që vendosin nënat në siklet.

Teksa Bieta i pyeti të ftuarat nëse ua besojnë bashkëshortëve blerjet e të brendshmeve për fëmijët, Ami Bekteshi u shpreh se meshkujt shqiptarë kanë shumë komplekse.

“Jo vetëm veshmbathje, por edhe peceta me nstruale kanë t urp të blejnë”, tha ajo.

Në këtë moment nuk mungoi as ndërhyrja e farmacistes Arba Gramo, e cila bazuar në punën e përditshme pohoi se burrat shqiptarë ulin kokën edhe kur blejnë preze rvativë.

Top Channel